مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس ارزیاب

در دستور فروش دادگاه در مرحله کارشناسی ملک در اجرای احکام تا چند بار حق اعتراض به قیمت گذاری وجود دارد؟ چون یکی از مالکان برای اذیت کردن و فروش نرفتن ملک ،اعتراض به نظر کارشناس میکند.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محدودیت ندارد اما رویه دادگاه ها تا هیئت 7نفره اعتراض را قبول می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اعتراض به قیمت گذاری کارشناس ، اصولا قضات تا هیات 5 نفره کارشناسی موافقت خواهند کرد