مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سفید امضا

با سلام ..در خصوص شکایت سواستفاده رای صادره منع تعقیب بوده یکسال پیش. و مجدد بعد اینکه ما دادخواست مطالبه دادیم ایشون در همون خصوص برای بار دوم شکایت کردن البته با تغییر دادن شاهدای خودشون ..آیا شهادت شاهدای ایشون مورد قبول هستن یا اصلا شکایتشون نتیجه میگیره؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
آرا واسناد مدارک مربوطه باید بررسی شود
می‌بایست با یک وکیل مشورت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه با ‌موصوع دیگری وجود دارد
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و به رای قبلی استناد نمایید