مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و توهین

باسلام بنده امروز به یک پمپ بنزین رجوع کرده جهت اخذ بنزین و اپراتور نازل به بنده گفت مگه کوری که روبروی نازل خراب ایستاده ای و بنده گفتم شما اپراتوری باید بگی نازل خرابه ولی در پاسخ بنده شروع به فحاشی نمود .بنده چطور میتونم اقدام نمایم

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

با طرح دعوی کیفری و با تنظیم شکوائیه در قالب توهین و فحاشی ، ادله اثباتتون هم با شهادت دو مرد و تحقیقات محلی از مطلعین و ناظرین موجود در محل وقوع جرم.

پرسشگر :

اخه خودم تنها بودم و پمپ بنزین بوده الان بنده از کجا شاهد بیارم

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

دوست گرامی الان که مدرکی نداری شکایت نکن.چون بعدا به اتهام افترا از شما شاکی میشه.
می تونید به صنف و مسئول پمپ بنزین مراجعه کنید