مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی با همسر قبلم

عرض ادب و احترام. من 3سال پیش جدا شدم حدود 6سال پیش شوهرم برای خرید خانه مبلغ 300میلیون کم داشت منهم یه ماشیم بی ام و داشتم که با فروش یه زمین مزروعی که خودم با طلا و پس انداز خریده بودم فروختم و کسری وجه منزل و دادم و گفتم پس توی محضر دو دانگ آپارتمان و به نام بزن ولی حالا پس از جدایی ایشون دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند و دستور موقت و رجوع از هبه داده من چه کنم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنام شما کرده؟ اگر بنام شما شده باشه بار اثبات هبه برعهده خودشان میباشد و نگرانی ازاین بابت نیست

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام اگه بابت انتقال دو دانگ مدرک دارید درمقابل دعوای رجوع ازهبه دادخواست تهاتر ویا مستقلا باعنوان اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سندرو اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
اگر هبه بوده قابل رجوع است
دعوا تخصصی است حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت امکان اثبات میتونید از حقوق خود بهرمند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید