مشاوره حقوقی رایگان - زدن جوب آب توسط اشخاص در زمین شخصی به طور غیر قانونی

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران. بنده زمینی به متراژ 680 خریداری کردم و هم نقشه یو تی ام به من دادن هم در محضر استاد 680 متر از کل سند زدن ... جوب آب در داخل زمین بود به‌صورت خراب و بی آب.و در هنگام خرید گفتن جوب را پر کن و لوله در بگذار و روش خاک بریز ...حالا بعد 7 ماه اومدن بدون اجازه من وارد زمین شدن درخت ها رو شکوندن و جوب را بازسازی کردن خواستم بپرسم اینها میتونن بدون اجازه وارد زمین شخصی بنده بشن و جوب را بازسازی کنن و کلی آسیب به درخت ها بزنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی تامین دلیل و جلب نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید بابت ورود بدون اذن و تخریب شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد خیر.
ولی اگر در قرارداد قید نشده باشد دادگاه به ادعای شما توجه نمی کند.