مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی مادرم که پدرم باعثش بود.درآن زمان تنها شاهد و 5 سالم بود

باعرض سلام و خسته نباشید
من پسربچه 5ساله بودم که هیچ خاطره ای بجز ضرب و شتم شبانه مادرم و بدرفتاری و بداخلاقی با وی توسط پدرم از آن دوران ندارم ( البته کل فامیل درجریان توحش پدرم بوده و گواهند)...
در غمگین ترین ، وحشتناک ترین و تلخ ترین ظهر عمرم مادرم ناهار آماده کرد و من به همراه برادر 3ساله ام را به همراه خویش نزد پدرم برده تا او و دوستش که مشغول آبیاری و کشاورزی بودند را خوشحال کند و ناهارمان را آنجا بخوریم...
اما متاسفانه پس از تحریک پدرم به واسطه دوستش، ایشان اقدام به پرتاب قابلمه و ظروف غذا نمود و به شدت مادرم را کتک زده و آنچه فحاشی ناروا و ناپسند را به مادرم و خانواده اش و بخصوص برادر جوانمرگش که تازه شهید شده بود نسبت داد (البته برای هزارمین بار....)
بگونه ای شدت داشت ک مادرم مارا رها کرده و به سمت منزل پا به فرار گذاشت
نیم ساعت بعد به خانه رسیدیم و مشاهده کردیم که حمام بواسطه آتش سوزی و خودکشی مادرم مملو از دود و آتش شده است که او را به بیمارستان و پس از 72ساعت فوت شدند......
مادرم زن جوان 25ساله ای بود که......
با توجه به‌ بی سوادی و کهولت سن و عدم پیگیری خانواده مادرم، درنهایت هیچی به هیچی......
من شاهد بودم ک پدرم چطور باعث و بانی خودکشی مادرم بود......
آیا قابل پیگیری و مجازات می باشد؟؟؟؟!!!!!!!
صمیمانه سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ضرب و جرح و آزار و اذیت شکایت کنید ولی احتمال اینکه نتیجه بگیرید بسیار کم هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن اطهار همدردی و تسلای خاطر شما متاسفانه با گذشت مدت زمان مدیدی و اینکه پدرتان مستقیما اقدام به قتل نکرده اند امکان پیگیری نیست . اما اگر شما به سن قانونی رسیده اید و بازهم شاید ضرب و جرح و فحلشی پدرتان هستید میتوانید تحت همین عناوین شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد