مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

باسلام همسرم چک 350 میلیونش برگشت خورد طلبکار شکایتی رو مطرح کرده اگه در همین حین من مهریه ام را به اجرا بزارم دادگاه کدوم یکیمون رو برای توقیف اموال ارجحیت می‌داند.وآیا این همه من یعنی به اجرا گذاشتن مهریه فرار از دین برای همسرم تلقی نمی‌شود ضمن اینکه همچنان باهم زندگی می‌کنیم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی که زودتر اموال مدیون را توقیف ‌و اجرا نماید مقدم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پردخت مهریه نسبت به دیگر طلبکاران ارجحیت دارد. خیر فرار از دین نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دارنده چک اموال را توقیف کرده باشد مقدم است.
بهتر است همسرتان نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کند.