مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر قسمتی از ایزوگام ساختمان

سلام . ما در یک اپارتمان چهار طبقه چهار واحده زندگی میکنیم . که یک قسمت از سقف قسمت جنوب غربی ایزوگامش مشکل پیدا کرده . سوال اینه که هزینه تعمیر اون قسمت با تمام‌شانزده واحده یا اینکه چهار طبقه جنوب غربی باید هزینه رو بدن .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه مشاعات برعهده تمام مالکین مشاعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه ایزوگام پشت بام بر عهده تمام واحدها به نسبت مساحت اختصاصی میباشد و نه مساوی