مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارمند رسمی با ابلاغ داخلی بدون رضایت در کاری غیر از پست اداری خود مستلزم اجرای آن است؟

با سلام و عرض ادب
کارمند رسمی دولتی در یکی از دانشگاه های تهران هستم

در کنار پست سازمانی امور اداری ابلاغ کارپردازی را قبول کردم
بعد از مدتی به دلیل عدم رعایت مقررات توسط مافوق نسبت به خرید اقلام ممنوعه و اجبار به خرید توسط ایشان از ابلاغ مضاعف کارپردازی استعفا دادم و مشغول در پست سازمانی خود شدم
بعد از مدتی که برای ایشان سخت آمد با هماهنگی معاون اداری مالی و بدون رضایت بنده محل خدمتم را بدون تغییر پست سازمانی و با یک ابلاغ تعییر دادند بنده تمکین کردم
حالا بعد از گذشت یک سال دوباره بدون رضایت بنده ابلاغ جدیدی مبنی بر کار در واحد مالی که اصلا رضایت نداشته و می دانم باید تن به تخلفات خرید آنها را داد صادر کرده اند . آیا می توانم تمکین نکنم؟ آیا می توانم شکایت کرده تا در فقط در پست سازمانی خودم یا لااقل در محلی که رضایت شغلی داشته باشم ادامه کار دهم؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بررسی دقیق به صورت گیرد تا بتوان با گفتگوی متقابل اظهارنظر کاملتری کرد