مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام
من یک حواله خودروی سامانه یکپارچه خریداری کرده ام با وکالت و سفته و اقرار نامه و مبایعه نامه
در داخل سفته قید شده سفته بابت ضمانت فلان خودرو .ایا بخاطر ممنوع خرید و فروش حواله خودرو سفته که در ان قید شده بابت ضمانت خودرو باطل است؟
اگر خدای ناکرده بعدا به مشکل خوردم میتوانم ان را نقد کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا پاسخگویی شده است. وانگهی در صورتی که شما ممنوع از خرید و فروش نیز باشید باز هم آن سفته جنبه حقوقی خود را خواهد داشت و ارتباطی نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تخطی در ضمانت صورت گیرد قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرقابل پیگیری ونقدشدن است و اصولاً سفته ربطی به معامله ماشین ندارد و به طور جداگانه نیز قابل وصول است مگر صادرکننده رابطه سفته و خودرورااثبات کند در آن صورت نیز ابتدا ان سفته نقد می‌شود و صادر کننده می تواند به کسی که خودرو را تحویل ایشان نداده است مراجعه کند وطبق اسناد و مدارک تنظیم سندوتحویل خودرورادرخواست کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به این که خرید و فروش حواله خودرو در بسیاری از موارد غیرقانونی است و ممکن است با عواقب قانونی مختلفی مواجه شوید، سفته صادر شده برای ضمانت خودروی فلان، به تنهایی ممکن است اعتبار لازم را برای شما نداشته باشد. همچنین، در صورتی که این حواله خودروی شما به نحوی با مشکل روبرو شود، امکان نقد کردن آن وجود داشته باشد، ولی باید به شرایط و مقررات موجود در قرارداد و مدارک صادر شده توسط فروشنده و فروشگاه توجه کنید.

برای اطمینان از حقوق خود باید دقیقاً شرایط و مقررات قرارداد بررسی شود همچنین، باید توجه داشت که در صورتی که خرید یا فروش حواله خودرو غیرقانونی باشد، این کار ممکن است با مشکلات و عواقب قانونی جدی همراه باشد.