مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام من فرزند دختر هستم .پدرم نفقه رو نمیده و حقوق بسیار بالایی دارن و چجوری از حقوقش نفقه م رو بگیرم ؟چه مراحلی رو باید برم؟کارمند رسمی شرکت نفت هستن.و من 7ساله ندیدمش و جدا زندگی میکنه و فقط محل کارش رو بلدم . و بشدت پول دوست هستن و میدونم خودش نمیده و از حکم جلب هم نمیترسه ....تنها راهم اینه که بتونم از حقوقش بردارم ولی چون تنها هستم نمیدونم چه مراحلی رو باید برم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورتیکه داشتن شرط سنی ) 18 سال حداقل ( به فرمانداری مراجعه و گواهی عدم سازش گرفته و در دفاتر پلیس بعلاوه 10 یارانه خودتان را جدا کنید . در صورت مطالبه یارانه سال های قبل و نفقه ایام گذشته در صورت عدم رداخت ؛ شکایت حقوقی مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه نفقه دهید و از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه خانواده آنرا ثبت کنید.میزان آنرا کارشناس با توجه به درآمد پدر و...تعیین می نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید
و پدر مکلف است که نفقه دختر را پرداخت نماید