مشاوره حقوقی رایگان - لواط همسر

سلام، درگوشی شوهرم پیام هایی مبنی بررابطه جنسی با همجنس خودش دیدم که انجام رابطه جنسی درآن ها مشهوده، آیا میشه بااستنادبه آن ها‌شکایت کنم وطلاق بگیرم، آیا حضانت فرزندم ازاو سلب میشه؟ اگرمدرک کافی ای نیست چکارکنم تامدرک جمع کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
اگر مفعول باشد از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات است ولی اگر فاعل باشد با این مدارک قابل اثبات نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
براساس آنان می‌توان طرح شکایت کرد
محتویات آنها حائز اهمیت است