مشاوره حقوقی رایگان - اثبات لواط

سلام وقتتون بخیر
ایا با پرینت پیامک ها، میشه اثبات کرد روابط نامشروع و خیانت رو؟
اگر متوجه بشیم که همسرمون لواط انجام میده و فقط مدرکمون پرینت پیامک ها و صحبت های انجام شده در پیام باشه که اشارات مستقیم هم وجود داره به انجام اعمال، قابلیت استناد در دادگاه رو داره؟

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

خیر لواط با پیامک اثبات نمی شود ممکن است به قذف محکوم شوید

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام بیته به نوع پیامههگا می توان روابط نامشروع را اثبات کرد