مشاوره حقوقی رایگان - لواط

من دوماهه عقد کردم هیچ رابطه جنسی هم نداشتم تا الان گوشی همسرم فیلمهای لواط با دوستاش رو دیدم و متاسفانه از شدت خشم همه رو پاک کردم هیچ مدرکی دستم نیست چطوری میتونم ثابت کنم؟ تاریخ فیلم برای یک سال پیش هست آیا میتونم درخواست جدایی بدم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام نمائید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قابل پيگيري و تعقيب جزايي است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهرتان مفعول بوده می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید که در این صورت از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی باید جزئیات موضوع و مستندات بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید این روابط را اثبات کنید و بر اساس حکم مربوط به آن تقاضای طلاق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات این موضوع به راحتی ممکن نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مفعول بوده و یقین دارید فیلم ها متعلق به ایشان بوده از طریق معاینه توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس فتا قابل ریکاوری است اما نیاز به ادله بیشتری دارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
اثبات موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد ضمن اینکه اثبات آن مشکل است

ولی در صورت عدم رضایت شما به ادامه زندگی با ایشان می‌توانید با مشاوره تلفنی بهترین راهکار و پیشنهاد را در جهت انجام خواسته ی شما دریافت نمایید و از این نگرانی و وضعیت نامطلوب روحی رها شوید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نیاز به مشاوره و‌ گفت و گو هست بهتر است از طریق سایت مشاوره دریافت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما با دست خودتان مدارکی که به نفع خودتان بود را حذف کرده اید و بعد از آن اثبات این امر واقعا بسیار مشکل است