مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با نظامی

سلام خسته نباشید
21 سالمه 3 ساله که با پسری دوستم و قصدمون ازدواجه خانوادش در جریانن، الان دو ماهه داره کارای نظامشو انجام میده که نیرو انتظامی کار کنه ولی به یه مشکلی برخوردیم.. میگه باید کد ملی پدر مادرتو بدی من بدم برای استعلام. خیالم از پدر مادرم راحته ولی چون در جریان رابطمون نیستن خیلی نگرانم.. آیا زنگ نمیزنن به خانوادم؟ یا نمیان برای تحقیق؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هنوز عقد نشدید که ایشان برای استخدام نیاز به اینکار ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
به صرف آنچه در سوال آمده است اصولا جای نگرانی نیست برای شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر و مادر شما ارتباطی به استخدام ایشان در نیروی انتظامی ندارد. این در حالی است که شما هیچ علقه زوجیت و محرمیتی با یکدیگر ندارید و به طبع، هیچ رابطه سببی بین شما برقرار نیست.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

استخدام یک فرد در هر ارگانی هیچ ارتباطی با کدملی پدر و مادر همسر فرد ندارد احتمالا برای منظور دیگری به کدملی احتیاج دارند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما که هنوز اقدام به ازدواج رسمی نکرده‌اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقتی در نکاح همدیگر نیستید این اقدام بلاوجه است در ضمن ارتباط شما بدون وجود محرمیت برای ایشان مساله ساز است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شما هیچ رابطه با ایشان ندارید و نیازی به کد ملی پدر و مادر شما در استخدام نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیروهای مسلح جهت ازدواج باید خود شخص و خانواده مخاطب بررسی شود

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

درود
به شما توصیه میکنم از ارسال کد ملی والدینتان به این شخص جلوگیری نموده چرا که بنظر بدنبال هدفی دیگر هستند وگرنه این دو هیچ ارتباطی باهم ندارند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا درخواست کد ملی بلاوجه است بهتر است از ابتدا صداقت مدنظر قرار گیرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیازی به چنین کاری نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما فعلا با هم ازدواج نکردید که مدارک و مشخصات همسر و پدر و مادر شما را بخواهند ایشان مجرد هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان دارد.ضمن اینکه حریم خصوصی پدر و مادر است و می بایست در جریان این موضوع باشند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هنوز عقد نکرده اید احتیاجی به دادن کد ملی خودتان یا خانواده تان نیست.