مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با پليس راهور

سلام من یک خواستگاری دارم پلیس راهور می باشد اما استعلام گرفتند از شرایط خانوادگی ما و چون پدرم سابقه اعتیاد و زندان دارد و به این خاطر ک خواهرم استوری های انتقادی گذاشته
نتیجه استعلام منفی شده میخاستم بدونم ب چ دلیل چنین اتفاقی افتاده آیا تا این حد تحقیقات صورت میگیره برای چنین شغلی ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعضی از مشاغل در ارگان های محترم مختلف کشور ما جمهوری اسلامی ایران حساس میباشد برای استخدام  شرایطی را در نظر می گیرند