مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام
من ضامن کسی تو بانک هستم قسط نداده.بانک می‌تونه کامیون منو که دارم باهاش کار میکنم و تنها درآمد من از همین کامیون می‌باشد.
آیا کامیون جزو مستثنیات دین هست؟
سه دونگ از کامیون به نام همسرم هستش
البته اون سه دونگی که به نام من هستش رو من وکالت فروش به کسی دادم و مبلغی پول به عنوان وام برداشتم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بهتر است که سند کامیون را به صورت قطعی انتقال بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً جزء مستثنیات دین محسوب می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما سند کامیون را به عنوان وثیقه داده باشید امکانش هست در غیر اینصورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، مستثنیات دین همانگونه که از نام آن پیداست، قابل توقیف جهت بدهی نیست. بنابراین کامیون مورد اشاره، قابل توقیف نخواهد بود؛ چرا که به وسیله آن، اقدام به امرار معاش می‌کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان توقیف اموال وجود دارد.
در صورت توقیف می توانید اعتراض کنید و اعلام کنید مستثنیات دین است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با سلام با توجه به اینکه کامیون منبع امرار معاش شما محسوب میشود معمولا جز مسثنیات دین محسوب میشود و در صورت توقیف میتوانید اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی ک وسیله امرارمعاش بود مستثنیات محسوب میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کامیون اگر برای وسیله امرار معاش محسوب شود جز مستثنیات دین به حساب میاید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ کامیون اگر وسیله امرار کار و امرار معاش شما بلشد قابل توقیف نیست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه اثبات کنید که کامیون وسیله امرار معاش و کسب درآمد شماست قابل توقیف نیست در غیر اینصورت چون سه دانگ سند هنوز به نام خودتان هست همان سه دانگ قابل توقیف است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جز مستثنیات محسوب میگردد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله امکانش هست
ولی توجه داشته باشید به این دلیل که سه دانگ به نام همسرتون هست امکان این وجود دارد که اجازه استفاده به شما ندهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کامیون جزو مستثنیات دین می‌باشد در صورت توقیف میتوانید اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند کامیون را در رهن گذاشته باشید بلی امکان پذیر است

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

با سلام با توجه به اینکه اعلام نموده اید که تنها راه درامد شما این کامیون است، جز مستثنیات دین می باشد البته امکان توقیف آن وجود دارد و اثبات اینکه وسیله امرار معاش است برعهده شماست.