مشاوره حقوقی رایگان - گزینش اطلاعات سپاه

سلام ، در سن 17 سالگی یکبار به جرایم جعل عنوان مجعول و جعل اینترنتی از بنده شکایت شد و در مرحله شعبه کیفری شاکی به بنده رضایت داد.الآن 25 سال دارم و پرونده از بین رفته است.در گزینش اطلاعات سپاه شرکت کرده ام.آیا این سابقه کیفری را آنها خواهند فهمید و به این دلیل رد می شوم یا به دلیل اینکه برگه عدم سوء سابقه را تحویل داده ام امکان رد وجود ندارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و به نحو دیگری در گذشته مطرح شده است و به شکل کامل پاسخ داده شده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر اعلام نماید ممکن است متوجه موضوع نشوند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
در گزینش ، تمام موضوعات بررسی
میشود