مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقابل

باسلام
من خواهان یک پرونده هستم که موضوع شکایتم مطالبه اجرت المثل یک اپارتمان هستش
خوانده پروندم اقدام ب دادخواست تقابل دادن برا یک منزل دیگری که اصلا به این منزل هیچ ربطی ندارد بازهم با موضوع اجرت المثل
میتونم از دادخواست تقابلشون ایراد شکلی بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
باید دید ارتباط کامل و یا منشا واحد وجود دارد
دفاع در این امور تخصصی صرفا کار وکیل دادگستری نه هر وکیلی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ در صورتی که وحدت منشاء وجود نداشته باشد و ارتباطی بین دو دعوا وجود نداشته باشد ، می توانید اقدام به ایراد شکلی کنید تا دعوای ایشان رد شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله ایراد شکلی بگیرید و پذیرفته خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اما نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد