مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با دختر بدون اذن پدرش

با سلام من اهل استان فارس هستم دختری رو دوست دارم اهل اردبیل هس دختر هم راضی هس ولی پدر اجازه حتی خواستگاری اومدنم نمیده و به دختر گفته اگه همو میخواین فرار کنین میخواستم ببینم بعد از فرار دختر و اومدن به اینجا ما میتوانیم بدون اجازه پدرش ازدواج کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
اما توصیه به چنین کاری نمی‌شود بی‌فایده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد.فرار و...به صلاح نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون اجازه پدر امکان ازدواج وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
فرار کردن جرم است و مجازات خواهد داشت برای شما

شما باید از طریق قانونی پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید رضایت پدر دختر باشد مگر انکه حکم از دادگاه بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل ای ن چنینی بهتر است که از طریق مشاورین خانواده حل و فصل شود و قانون در این زمینه می‌گوید اگر فردی بالای 18 سال سن دارد مختار است اداره امور خود را به دست گیرد ولی این اقدام شما تبعات بعدی با همراه خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع‌الاسف پدر دختر گفته نامعقولی و غیرقابل توجیهی را عنوان کرده‌اند. توجه داشته باشید ازدواج دختر باکره تنها با اذن پدر ایشان ممکن و میسور است و نمی‌تواند بدون اذن پدر ازدواج کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد در غیر اینصورت باید حکم دادگاه بگیربد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتونید از طریق دادگاه اذن بگیرید
راهکارهای دیگه ای هم وجود داره که توصیه نمیکنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دختر دوشیزه باشد نیاز به اذن پدر و یا حکم دادگاه دارد