مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام
بنده در تاریخ 15 اردیبهشت خانه مسکونی خودم را به مدت یکسال با مستاجرم تمدید نمودم
ولی متاسفانه نیمی از ودیعه را نزدیک به 15 روز دیرتر ونیمی را بمدت یکماه پرداخت کرده (بدون رضایت اینجانب)
1_آیا اینجانب در زمان برگرداندن ودیعه میتوان به همان شکلی ایشان پرداخت نموده اند پرداخت کنم
2_اینجانب چگونه میتوانم حق تضییع شده خودم بدون طرح در دادگاه مسترد کنم
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول ودیعه را پرداخت نکنید ممکن است مستاجر تخلیه نکند که در این صورت به ناچار مجبور هستید پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ودیعه را باید پرداخت کنید تا مستاجر تخلیه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر باید در زمان تخلیه ، تمام مبلغ ودیعه به مستاجر پرداخت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار شما لجبازی است و مصداق قانونی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نحوه پرداخت و چگونگی پرداخت، کاملا مبتنی بر مفاد قرارداد است و شما و طرف مقابل شما نمی‌تواند خارج از چهارچوب قرارداد اقداماتی را به انجام برساند. در صورت تخطی، میتوان از ضمانت اجراهای موجود در قرارداد استفاده کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ودیعه را باید پرداخت کنید تا مستاجر تخلیه کند