مشاوره حقوقی رایگان - نبودن صاحب پلاک

با سلام بنده یه موتورسیکلت پارسال خریدم بصورت قولنامه ای و تعویض پلاک نکردم وچند دست هم چرخیده بود الان واسه تعویض پلاک نمیتونم صاحبشو پیدا کنم
تمام مدارک موتور هم دستمه چیکار باید بکنم با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک علیه فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این کار لازم است که از مالک موتور وکالت بگیرید . اداره پلیس راهور می تواند با استعلام از پلاک موتور ، صاحب اصلی و اولیه موتور را شناسایی کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و ایادی و صاحب پلاک باید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی باید الزام به تعویض شود