مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک بدون کارت

با سلام یه موتور که به نام هیشکی نیست و حقوقی هست برای شرکت خریداری شده سال 93 ، موتور هم مدلش همون 93 هست ولی از اول کارت موتور نداشته ، الان میخواد تعویض پلاک بشه به نام حقیقی بخوره آیا بدون کارت موتور میشه کارای تعویض پلاک رو انجام داد؟ و اگه نمیشه بفرمایید باید چیکار کنیم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه
مالک یا وکیل قانونی وی باید درخواست المثنی کند اگر گم یا سرقت شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تعویض پلاک نیاز به مدارک شناسایی مربوط به موتور سیکلت و مالک موتور سیکلت است و بدون مدارک نمی‌توان اقدام به تعویض پلاک کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر قبلا کارت صادر شده است مالک باید درخواست المثنی را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا باید کارت بنام مالک فعلی صادرگردد