مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

باسلام پرسنل فراجا با حدود 23 سال خدمتم و مدت 3 سال طبقه 2 سطح سلامتی اعصاب و روان به دلیل افسردگی و 1 سال طبقه3 سطح سلامتی اعصاب و روان دارم و همچنین 1 بار سابقه بستری در بیمارستان ابن سینا دارم وهمچنین خودم 2 سال است احساس میکنم تمایل به همجنس هم به عنوان فاعل دارم که تاکنون بادکترم درمیان نذاشتم و سابقه دوبار مکاتبه به فرمانده فراجا جهت بازنشستگی پیش از موعد داشتم که متاسفانه بازنشست نمی‌کنند آیا میتوانم جور دیگری پیگیری نمایم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مراتب باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با توجه به امراضی که شما احصاء فرمودید دلایلی نسبتا توجیه پذیر نسبت به بازنشستگی می باشد و اعتراض در مهلت مقرر می توانید نسبت به بازنشستگی پیش از موعد اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به بستری شدن شما در بیمارستان روانی ، شما باید ابتدا درخواست از کار افتادگی را مطرح نمایید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع به کمیسیون مربوطه کنید