مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من 16 سالمه شناسنامه و کد رهگیری کارت ملی دارم پدرم سال ها پیش موتوری خریده الان میخواد به نام من بزنه آیا من میتونم یه وکالتی از پدرم بگیرم و موتور به نام خودم بزنم درزم اینکه میگید اگر میخواهید معامله کنین. باید اذن پدرتون باشه چه جوریه یعنی من باید اجازه کتبی بگیرم ازش و رو قولنامه بزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا رسیدن به سن 18 سال تمام خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما می‌تواند موتور را به نام شما منتقل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما تا زمانی که به 18 سال تمام نرسیده اید نمی توانید سند تنظیم کنید و وکالتنامه نیز سند محسوب می شود و امکانپذیر نیست

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شما اهلیت معامله رو ندارید پس وکالت هم در این رابطه نمی‌تونید دریافت کنید
راهکار اینه که حکم رشد خودتون رو بگیرید و اهلیت معامله رو کسب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر تنطیم وکالتنامه ممکن نیست

باید شما و پدرتان در تعویض پلاک ‌حاضر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اهلیت معامله رو ندارید پس وکالت هم در این رابطه نمی‌تونید دریافت کنید پدر شما باید جای شما معاملات را انجام دهد با خودتان حکم رشد از دادگاه بگیربد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستگی به قوانین و مقررات دارد، اما در بسیاری از موارد، برای ثبت نام و تعویض پلاک موتور، نیاز به داشتن سن قانونی و همچنین کارت ملی و شناسنامه است. در بسیاری از موارد، برای این کار نیاز به امضای والدین یا سرپرست قانونی دارید، برای ثبت نام موتور به نام شخص زیر 18 سال، نیاز به امضای والدین یا سرپرست قانونی دارید.

در صورتی که برای ثبت نام و تعویض پلاک نیاز به امضای والدین داشته باشید ، پدرتان باید به شخصا به دفتر ثبت نام مراجعه کند و با ارائه مدارک مورد نیاز، موتور را به نام شما تغییر نام دهد. در صورتی که پدرتان قادر به حضور شخصی در دفتر ثبت نام نیست، می‌تواند برای شما یک وکالتنامه بنویسد تا شما بتوانید به نمایندگی از او در دفتر ثبت نام اقدام به تعویض پلاک کنید.

در هر صورت، بهتر است با رعهور مراجعه کنید تا در مورد قوانین و مقررات مربوط به تعویض پلاک موتور مطلع شوید.