مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف حساب بانکی

با سلام
بنده 25 اسفند ماه 1401 در حال دور زدن درخیابانی بودم که یک خودرو از قسمت جلو سمت راننده با قسمت عقب سمت راننده ما برخورد داشت، بنده به دلیل اینکه در مضیقه مالی بودم از صحنه فرار کردم، طرف دیگر تصادف از طریق شماره پلاک خودرو مارو دنبال کرده بود و تا جاییکه بعد از 3 ماه تمام حسابهایی که به نام صاحب خودرو بود توقیف شد، میزان خسارت هم 5500000 تومن و افت خودرو هم 5000000 تومن برای اون بنده خدا از سمت کارشناس دادگستری صادر شده، در طول کل این مدت هیچ ابلاغیه ای هم به دست ما نرسید که پیگیری کنیم تا جاییکه دیدیم یه دفعه حسابهای بانکیمون مسدود شده، میخواستم ببینم حالا که از صحنه فرار کردم آیا امکان بازبینی و اعتراض روی پرونده رو دارم یا نه؟؟؟ و اینکه ایا ایشون میتونه در ادامه حکم توقیف خودروی ما رو برای خسارت 10900000 تومنی بگیره یا نه؟؟؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

اعتراض به خسارت تصادف توسط مقصر متواری توقیف حساب راننده مقصر متواری فرار از صحنه تصادف