مشاوره حقوقی رایگان - اسانسور فاقد تاییدیه

سلام
من یک واحد اپارتمان با اسانسور خریدم و سازنده اسانسور را نیمه کاره رها کرده و متواری شده و ادرسی نداریم از ایشان و برخی اهالی جمع شدن و اسانسور را بدون تاییدیه استاندارد تکمیل کردن و من شریک کارشان نشدم به دلیل نگرفتن تاییدیه استاندارد.اگر خدای ناکرده اتفاقی در اسانسور بیوفتد و خسارت جانی پیش بیاد آیا بنده هم مقصرم؟چطور میتوانم اثبات کنم که من شریک تکمیل کردن اسانسور بدون تاییدبه نشدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر کسانی مقصر هستند که آن را تکمیل کردند هرچند شهرداری بدون تاییده آسانسور چطور به پایان کار داده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شما در انجام کار شریک نبوده اید مسئولیتی ندارید