مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

سلام
من در اثر مشغله فکری زیاد استشهادیه صدور سند المثنی‌ را برای شخص نه چندان مطمئنی امضا کردم. در صورتی که شخص تهیه کننده استشهادیه نیت انجام عمل مجرمانه داشته باشد، آیا امکان ایجاد مشکل در آینده برای من هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که اشاره کردید به دلیل مشغله ، حاضر به چنین اقدامی شدید و در واقع ، هیچ سوء نیتی نداشته اید و عبارت دیگر عنصر معنوی خدشه دار شده است ، هیچ جرمی متوجه شما نخواهد شد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با استشهادیه بتواند سند بگیرد بعدا ممکن است برای شما مشکل پیش بیاد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم سونیت خیر مشکلی نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اصل بر برائت است هنوز جرمی واقع نشده است، به هرحال اگر سونیت نداشته باشید مشکلی پیش نمی آید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سند رسمی اقرار نامه در خصوص استشهادی که امضا کردید تنظیم و مطالب مدنظرتان را بنویسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
استشهادیه صدور سند المثنی یک سند رسمی است که به منظور تأیید صحت امضای شما بر روی سند المثنی صادر می‌شود. با توجه به اینکه شما این سند را امضا کرده‌اید، به نظر می‌رسد که شما مالکیت یا حقوقی که در سند المثنی ذکر شده است را تأیید کرده‌اید.

اما در صورتی که تهیه کننده این سند، نیت انجام عملی مجرمانه داشته باشد (مثلا از شما برای امضا به طور گمراه کننده استفاده کرده باشد)، ممکن است شما نیز در آینده با مشکلاتی مواجه شوید.

در هر صورت، اگر احساس می‌کند که تهیه کننده این سند عمدا شما را گمراه کرده و شما از محتوای دقیق سند آگاه نبوده‌اید، بهتر است ابتدا با تهیه کننده سند تماس بگیرید و با وی در مورد محتوای دقیق سند و دلایل صدور آن صحبت کنید. اگر به نظر شما مشکلی در محتوای سند وجود دارد، می‌توانید از طریق مشاور حقوقی یا وکیل خود، اقدام به بررسی وضعیت کنید.

در صورتی که در آینده با مشکلاتی مواجه شدید، می‌توانید با ارائه شواهد و مدارک مربوطه، به دادگاه مراجعه کنید و حق خود را دریافت کنید. در این مرحله، بهتر است که از یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا به بهترین راه‌حل برای شما رسیدگی شود. همچنین، در آینده بهتر است که در قبال امضای هرگونه سند رسمی، دقت ویژه‌ای به عمل آورید و در صورت تردید، از مشاوره حقوقی استفاده کنید.