با سلام اگر زوجه مهریه را مطالبه کند زوج می تواند دادخواست اعسار بدهد و به صورت اقساطی پرداخت کند و میزان اقساط را در سال یک سکه تعیین می کنند.
با سلام تصميم نهایی با خود ایشان است
با درود پرسشگر ارجمند بهتر است با یکدیگر توافق نمایید جهت طلاق و مهریه و حقوق البته بستگی به وضعیت مالی زوج دارد
بهتر است برررسی کامل شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد
سلام شما باید حتما از طریق دادگاه دادخواست طلاق را به علت عسر و حرج زوجه مطرح نمایید و باید در جلسه دادرسی دفاعیات خود را بیان نمایید و باید از طریق اجرای ثبت ، درخواست اجرای مهریه را نمایید و
سلام بحث مفصل است. زندان بله. اگر زوج اوضاع مالی خوبی دارد و زوجه نیز شرایط عسر و حرج را دارا می باشد.طلاق بانضمام مطالبه بخشی از مهریه
سلام.مهریه را می تواند اجرا بگذارد در انتها زوج می تواند دادخواست اعسار و تقسیط بدهد اما زوجه برای طلاق باید دلیل داشته باشد پس بهتر است با توافق زوجه در دفترخانه وکالت طلاق بگیرد.
خواهرتان می تواند مهریه خود را اجرا بگذارد ، ابتدا می بایست از طریق اجرای ثبت اسناد محل وقوع عقد مهریه خود به اجرا بگذارد .
درود.مهریه رو اجرا بذاره
قابلیت بررسی دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.