مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای اخراج از دستگاه متبوع به علت غیبت غیر موجه

با عرض سلام ،اینجانب مستخدم پیمانی که در دوران بارداری به خاطر بارداری پرخطر قادر به رفت و آمد روزانه از محلول کار به محل خدمت نبودم و با صلاحدید پزشک معالج مجبور به استراحت پزشکی در دوران بارداری بودم علی رغم اطلاع مراتب به رئیس اداره ، پرونده بنده به هیات تخلفات فرستاده شدو با توجه به ارائه تمام مدارک و مستندات مبنی بر بارداری و داشتن سابقه 2سقط و گواهی پزشکی و از آنجایی که غیبت خارج از حیطه اختیار و اراده بنده بوده ، بدون در نظر گرفتن مواد قانونی مواد 21,23 قانون رسیدگی به تخلفات اداری ماده 65 قانون استخدامی ماده 37 آیین نامه مرخصی ها ،هر دو هیات حکم اخراج از دستگاه متبوع با تشخیص غیبت غیر موجه صادر نمودند ،و اعتراض بنده به لحاظ شکلی (شکایت خارج از مهلت قانونی )از دیوان رد گردیده با تکیه بر اینکه مسایل حقوقی مشمول مرور زمان نمی‌گردد آیا امکان اعتراض به رای صادره را در هیات عالی نظارت برتخلفات به لحاظ در نظر گرفته نشدن مواد قانونی و آیین نامه مرخصی در صدور حکم با توجه به گذشت زمان طولانی دارم و چگونه باید اقدام نمایم ؟ در غیر این صورت آیا راهی برای احقاق حق بنده که به واسطه رای صادره شانس استخدامی از من گرفته شده است در راستای ابطال رای صادره وجود دارد و پیشنهاد می‌فرمایید ؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد