مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق طلاق

سلام خسته نباشید، من وکالت در طلاق دارم و توی حق طلاقم ذکر شده میتونم مهریه ام را ببخشم یا نبخشم از یک سکه تا کل مهریه ام اختیار دارم
الان میخوام از حق طلاقم استفاده کنم و جدا بشم ، پیش چندتا وکیل رفتم بهم گفتن الان قاضی ها اگر کل مهریه رو نبخشی نمیزارن از حق طلاقت استفاده کنی
سوالم اینه وقتی توی حق طلاقم به من اختیار داده شده برای تعداد سکه هایی که میخوام ببخشم یا اصلا نبخشم ، چرا باید کل مهریه ام رو ببخشم تا بتونم ازش استفاده کنم و جدا بشم ؟
همسرم متن حق طلاق رو خونده و با رضایت خودش امضا کرده دیگه !!!
من اصلا دلم نمیخواد مهریه ام رو ببخشم لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر چنین چیزی نیست میتونید با بخشش تنها یک سکه طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در طلاق توافقی ابتدا باید بین زوجین در مورد تمام حقوق مالی زوجه توافق انجام گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در طلاق از هر نوع می‌بایست حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما می‌توانید طلاق بگیرید و تمام حق و حقوق خود را نیز مطالبه کنید و در این خصوص می‌توانید تماس بگیرید و وکالت‌نامه را ارسال کنید تا مطالعه و بررسی شود آن مورد برای زمانی است که زوجه بخواهد عسر و حرج خود رااثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق طلاق داشته باشید می توانید با وکالت در طلاقی که دارید طلاق بگیرید و نیازی به بذل مهریه نیست.
صرفا در زمان طلاق یک سکه از مهریه خود را بذل کنید تا نتواند رجوع کند.
احتمالا از وکلایی که سوال کردید اعلام نکرده اید که حق طلاق دارید.
اگر زن حق طلاق نداشته باشد باید مهریه خود را بذل کند و با اعلام کراهت از زوج طلاق بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای گرفتن حق طلاق مجبور نیستید که کل مهریه‌تان را ببخشید اما واقعیت این است که اگر نبخشید زوج حاضر به دادن وکالت در طلاق نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این رویه صحیح نیست و میتوانید اعتراض کنید