مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در آپارتمان

سلام.و خسته نباشید خدمت شما .ما در یک آپارتمان سه واحدی زندگی میکنیم و ما واحد وسطیم.هر طبقه یک واحد جداست.و اینکه ساختمان موقعیتش طوری هستش ک آخرین ساختمان و سمت چپ ساخت و ساز نشده و فضا برای سرقت و فرار عالیه.بدلیل اینکه در نبود ما ،پرستار پیش فرزندان حضورداره و اینکه قبلا لاستیک ماشین رو و حتی پمپ آب و موتور ما رو دزدیدن ما اقدام ب نصب دوربین در بالکن (دیدن حیاط ) و درب ورودی منزل خودمون(راهرو) کردیم.و الان ی همسایه اعتراض کرده ک چرا دوربین گذاشتید.بنظر شما ما چکار کنیم..نصف روز خونه نیستیم .و گاهی دوهفته مسافرت هستیم اگه چیزی سرقت شد مجدد یقه کی رو بگیریم؟بارها اخطار دادیم ولی درب ورودی و درب پشت بام رو نمیبندن،،و گاهی شبها باز.بنظر شما اگه شکایت کنه با استشهاد محلی بخاطر دزدی‌ها و مدارک شاغل بودنم و پرستار قانون چی میگه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نصب دوربین در آپارتمان باید با موافقت سایر مالکان باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما بدون رضایت همسایه ها حق نصب دوربین در مشاعات ندارید
این موضوع را بااظهارنامه به اطلاع همسایگان برسانید و بخواهید دربهای ساختمان راببندند و درخصوص نصب دوربین همکاری کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نصب دوربین می‌بایست با اذن و موافقت بیش از نصف مساحت مالکین مشاع دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص برای نصب دوربین می‌بایست رضایت سایر مالکی نیز گرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است