مشاوره حقوقی رایگان - پرینت تماس

آیا پرینت تماس های برقرار نشده هم داده میشود حتی تک زنگ ها

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با دستور مقام قضایی قابل رصد میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خیر
نی توانید از نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با مراجعه به مراجع قضایی ، داشتن نامه قضایی و صلاحدید قاضی تهیه شده امکان پذیر بوده و نامه به صورت مهر و موم شده برای قاضی ارسال می شود و خود مشترکین نمیتوانند آن را دریافت کنند .

همچنین در صورتی که مالک خط باشید فقط میتوانید پرینت اس ام اس هایی که خودتان ارسال کرده اید را به شرح تاریخ ، ساعت و شماره گیرنده دریافت کنید و محتوای اس ام اس ها ذخیره و ارائه نمیشود.

همچنین در خصوص مدت زمان ذخیره پیامک در مخابرات هم بستگی دارد که قاضی از چند ماه قبل نیاز به پرینت اس ام اس داشته و در دستور چه مدت زمانی را بیان کرده است. با توجه به اینکه قانون دریافت پرینت اس ام اس متغیر است معمولا" برای تماس 6 ماه اخیر و پیامک 3 ماه اخیر استعلام داده میشه .