مشاوره حقوقی رایگان - روابط موجر و مستاجر

سلام باعرض خسته نباشد دستندکارای دادراه بنده سریدار مجتمع هستم بعداز اینکه به خاطر ثبت نام فرزندم به مدرسه مدرسه برای ثبت نام اجاره نامه به توسط مدیر مجتمع تنظیم شود بعداز گذشتن یک سال مدیر که قبلی و شاهد اول به خارج از کشور مهاجرت کنند و مدیر مجتمع که قانونی هم مدیر نباشد ودونسخه اصلی پیش سریدار باشد وپرینت واریز بحساب از مدیر که ماهیانه واریز شد باشد و مدرسه نامه بدهد که اجاره نامه بخاست ثبت نام فرزند سریداربه مدرسه نوشت شدوحدود بیست نفر از کار سریدار رضایت داشت باشند وسریدار در اداره کار و مدیر مجتمع به دادگاه شکایت به عنوان تصرف عدوانی سریدار که حق حقوقش پرداخت نشد و دادنامه صادرشد نتواند تصرف را سایت کند باز مدیر به شورای حل اختلاف شکایت کند وخاست سریدار این باشد که حق حقوق من اوپرداخت کند من تخلیه میکنم مدیر باز ملک که سند مالکیت نداشت باشد حکم تخلیه صادر میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.