مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام شخصی از من مقداری جنس گرفته و بهم چک اشخاص داده و ثبت شده که بعد متوجه شدم اصلا ایشون در زنجیره ثبت و انتقال اون چک قرار نداره و اسمش هم قلابی هستش فقط یه امضا پشتش زده و اون چک هم چک کلاهبرداریه یعنی چکی با یک مشخصات نامعلوم یا به اسم یه آدم معتاد باز میکنن و اون چک رو خرج میکنن و تاریخ همه برگ ها رو به یه روز مشخص می‌نويسن که همون روز همش برگشت میخوره الان چک ما حدودا 100 میلیارد برگشتی داره بعد از کلی گشت گذار طرف رو پیدا کردیم یه جوری بردیمش کلانتری همون جا باهامون صحبت کرد گفت همه پول شما رو میدم کلانتری هم چون چک حقوقی هست طرف رو نگه نداشت حالا طرف اومده بیرون میگه من چک رو به شما ندادم و جنسی هم از شما نگرفتم آیا کلانتری دوربین مدار بسته و ضبط صدا میده به قاضی نشون بدیم چون داره دیر میشه اگه ضبط صدا نباشه نمیتونم ثابت کنم چون میگن احتمال داره که امضای طرف یه جوری باشه که کارشناس. تشخیص نده خواهش میکنم جواب بدین کل زندگیم رو هواس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید حقوقی پیگیری کنید ارجاع به کارشناس میشود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید اقدام به طرح دعوی حقوقی کنید حال تشخیص امضا بر عهده کارشناس است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
و شما باید شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چک دادن و چک گرفتن آدابی دارد که باید مراعات شود که شما مراعات نکردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا مراجعات در کلانتری صورتجلسه میشود و در صورت دستور قاضی میتوانید از کلانتری بگیرید شما دادخواست حقوقی برای چک تنظیم کنید و در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید .
در دادگاه برای تحویل جنس به متشاکی اگر شاهد دارید معرفی کنید.
در این موارد اشخاص امضاء خودشان را نمی زنند و ممکن است از طریق کارشناسی مشخص نشه این امضاء متعلق به چه کسی است.
قطعاً شما برای تحویل جنس چند میلیاردی باید بارنامه یا مدرکی داشته باشید که کالا را به چه کسی تحویل داده اید.
دادگاه ادعای تحویل کالا با این مقدار بدون هیچ مدرکی را به راحتی از شما قبول نمی کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از وکلای دادگستری حضوری استفاده کنید تا همه جوانب سنجیده بشه موضوع شما از حساسیت بالایی برخوردار است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

کلانتری بدون دستور قضایی فیلم دوربین های مداربسته رو به اشخاص نمی دهد.