مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی و سندی خودرو

من ماشینی 6 ماه پیش خریدم از دوستم که قولنامه داشت ولی پلاک و سند به نام کسی دیگری بود ولی اون طرف که سند و پلاک به نامش بود حاضر به تنظیم سند نمیشد از طریق دادگاه تونستم رای قطعی را به نام خودم بگیرم که تا مرحله اجرای احکام برای تنظیم سند پیش رفتم که دستور توقیف ماشین صادر شد به دلیل توقیف اموال ماشین توقیف شد ایا با این رای دادگاه که به نفع من صادر شده میتونم رفع توقیف و نامه ازادی ماشین را بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که تاریخ توقیف چه زمانی بوده است . قبل از مبایعه نامه شما یا بعد از آن .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به عنوان اعتراض ثالث وارد پرونده توقیف بشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید دادخواست اعتراض ثالث
اجرایی را به طرفیت فروشنده و توقیف کننده مطرح نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله امکان پذیر است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توقیف بابت چه چیزی بوده سوالتان کامل مطرح نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده با ارائه رای دادگاه درخواست رفع توقیف بدهید.
اگر با این شرایط با درخواست رفع توقیف موافقت نشد به ناچار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی باید به طرفیت طرفین پرونده ای که دستور توقیف داده مطرح بشه.
با توجه به اینکه قبل از توقیف شما خریداری کرده اید دادگاه حکم رفع توقیف خواهد داد، ولی رسیدگی به این پرونده نیز مثل بقیه پرونده ها زمانبر است.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله تقاضای اعتراض ثالث به مرجع توقیف خودرو دهید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

سوال شما مبهم است ولی دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی مطرح کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله در پرونده ای که دستور توقیف خودرو صادر شده است بعنوان ثالث اعتر اض بزنید.