مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

پدرم در زمان حیات دو طبقه ای به نام مادرم زدند ایشان در وصیت نامه خود علاوه بر سایر اموال در مورد این دو طبقه نیز نوشته ، که پس از فوت مادرم بین وراث به نسبت تقسیم شود. سوال اینجاست که پدرم حدود دو سالی هست فوت شده آیا وصیت نامه ایشان با وجود اینکه بخشی از متن در مورد خانه ای که به نام مادرم هست وصیت نمودن صحیح است ؟ آیا همین بخش از متن وصیت نامه باعث ابطال کل وصیت نامه می شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر پدر در زمان حیات خود ، ملک را به اسم دیگری انتقال داده باشد دیگر جز اموال پدر ‌محسوب نخواهد شد که مورد وصیت قرار بگیرد و

و وصیتنامه باطل نمی گردد