مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام، خسته نباشید.
پدر من مردی 52 ساله هست که سرطان داره و دکتر گفته 2 فرصت داره.
سوالی که دارم اینه:
پدرم یک باب خانه، 80 گوسفند و چند قطعه زمین زراعتی و حدود 50 میلیون چک داره که به تاریخش 6 ماه مونده هنوز.
3 پسر و 3 دختر داره که 2 پسر و 2 دختر از یک خانوم داره که خانومش فوت شده و زن جدیدی گرفته 1 دختر 12 ساله و 1 پسر 9 ساله هم از نامادریمون داره.
پدرم وصیت کرده که به دو تا پسرم حیاطی که الان میشینن رو دادم به پسر کوچکمم حیاطی که خودم میشینم رو میدم 15 گوسفند به زن دومش 15 گوسفند به پسر کوچکش و 15 گوسفند به دختر کوچکش داده 35 گوسفند دیگر را هم برای پول مراسمش نگه داشته. زمین های زراعتی هم گفته بین همه ی ورثه تقسیم میشه. سوالم اینه که بعد از فوت پدرم نامادریم میتونه حق بچه هاش رو بفروشه و بره؟ چه دام ها چه زمین ها و تکلیف پول هایی که چکشون نقد شده چیه از نظر قانونی؟ این وصیت ایرادی داره یا نه؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

خیر.نقدینگی بین وراث تقسیم میشود طبق قانون ارث . بله