مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی زمین

باسلام خدمت وکلای عزیزومحترم ضمن خسته نباشیدبنده حدودا4سال پیش مقداری زمین که سال 90 از اداره ثبت املاک صادرشده بودبااستعلام ثپت املاک وشهرداری خریداری کردم وبعدازمراجعه به دفترخانه وپرداخت مالیات ودارایی قرارشدبنده تنظیم سندبه نام خودم انتقال دهم اماچون زمین مشاعی بوده ودرموقع خریدبنده وخیلی هاکه ازآن قطعه زمین خریداری کردندقیمت مناسب بوده حال که باتورم قیمت زمین افزایش یافته مالک سندخریداران رانمیزندوباهمدستی اشخاص وراث وباهمدستی ثبت املاک یک زمین هم اندازه زمین فروخته شده رابازمین فروخته شده معارض اعلام میکنندوشخصی رابایک نصخ که 50سال پیش فروخته به مالک سندی که ماخریداری کردیم شکایت علیه مالک اصلی کرده آیامیتوانندسندثبتی راباکلاه برداری معارض اعلام کرده وباطل کننددرضمن خریداران که وکالتی وباقولنامه خریده انددردادگاه برای تنظیم وتفکیک سنداقدام کرده اندوحدود12سال ازتاریخ سندثبت شده گذشته لطفا ما را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمی‌توانند اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل باید مدارک شما و پرونده ها را بخواند تا درست مشورت دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا وارد مقوله تخصصی ای می‌شوند که اشتباه در آن نباید راه پیدا کند البته ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول مهم است در پرونده شما ابعاد حقوقی و کیفری را ما هم داریم ولی اینکه دقیقا در چه راهی وارد شویم باید بررسی دقیق تری از پرونده داشته باشیم مشاوره تلفنی هماهنگ کنید یا حضوری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند مطالب ارسالی شما را مطالعه نمودم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.