مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی زمین کشاورزی

به یک نفر وکالت کاری تام دادیم زمین قولنامه ای موروثی را که برود کارهای سندش را انجام بدهد حالا ان وکیل رفته سند زمین را بنام خودش کرده شش دانگش را چکار کنیم در ضمن 6تا ورثه بوده اند در اصل ولی این وکیل از 5تا از ورثه وکالت کاری تام گرفته بود و زمین را به اسم خودش کرده و ان وکیل به هیچ صراطی مستقیم نیست و یک ریال هم میگوید از بابت زمین به ورثه نمیدهد و میگوید بروید شکایت کنید و هیچ کاری نمیتوانید بکنید در ضمن زمین کشاورزی بدون درب و دیوار هست باتشکر

پاسخ ها :

سمانه زرگرانی

سمانه زرگرانی :

علیه وکیل شکایت کیفری خیانت در امانت و دادخواست حقوقی ابطال سند مطرح کنید