مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

بین خانه پدرم و خانه همسایه کوچه یک متری هست . همسایه لوله های خروجی پشت بام رو داخل این کوچه گذاشته و این باعث ایجاد رطوبت در دیواره خانه پدرم گشته . چگونه میتونم از ایشون شکایت کنم و ادعای خسارت کنم .ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه چون کوچه است شما باید دیوار خود را عایق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی علت و میزان خسارت مشخص گردد
و بعد دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید طرح دعوی کنید و خسارت خود را مطالبه و الزام همسایه را به تعمیر از دادگاه بخواهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
البته امکان تامین دلیل نیز وجود دارد.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....