مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر اجاره مغازه

باسلام احتراما به اطلاع میرسد اینجانب مغازه ای شریکی خریداری وسهم خودم را به شریکم اجاره دادم در سال 89 توافق کردیم ماهیانه80000هزار تومان اجاره وبرای سال بعدی 5000تومان اضافه شود وموجر تاسال 94 اجاره پرداخت وبعدان دیگر پرداخت نشده است در حال حاضر باید برچه اساسی وچگونه اجاره عقب افتاده محاسبه ودریافت کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اجور معوق را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قرارداد اجاره دارید شما باید دادخواست مطالبه اجاره بها را اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت اجرت‌المثل از ....تا ......با ارجاع به کارشناس

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مطالبه اجرت المثل کنید تا کارشناس تعیین کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید محاسبه صورت گیرد در براساس شاخص های بانک مرکزی که هر ساله تعیین می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است