مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه از استفاده شخصی از پشت بام

سلام طبقه بالای منزل ما عموی بنده زندگی میکنه که به دلیل اعتیاد و مشکل با خانوادش از پشت بام به عنوان محل سکونت استفاده میکنه و همچنین از راه پله و خر پشته برای گذاشتن وسایلش چون همسرش از خونه بیرونش کرده میخواستم ببینم میتونیم ازش شکایت کنیم ؟ چون پشت بام مشاع هست و کسی حق نداره استفاده شخصی داشته باشه اگر میشه چطوری میتونیم شکایت کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.
البته توجه داشته باشید با توجه به وضعیت عمویتان بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و برای درمان وی اقدام کنید.