مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه جعلی

من درحدودده سال پیش خانه ای راباقسط مسکن خریداری کردم خانه فعلادرگروبانک است ولی پس ازخریدخانه شوهرم باهمدستی بنگاه دارمبایعه نامه سفیدراجلویم گذاشته وبنده هم امضاکردم که دراین مبایعه نامه عنوان شده بودکه بنده خانه رابه همسرم فروخته ام ومن بعدهااین موضوع رافهمیدم حالاسوال من این است که من میتوانم این موضوع راثابت کنم وبعدازپایان قسط بانک خانه بنام چه کسی خواهد خورد من یا همسرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد باید سفید امضا بودن توسط کارشناس احراز گردد
شما تحت چه عنوان امضا کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه سؤ استفاده از سفید امضا را مطرح نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهرتان خریده باشد می تواند خانه را به نام خود بزند.
اگر قرارداد سفید امضاء باشد و ثابت شود در این صورت به شما تعلق می گیرد.