مشاوره حقوقی رایگان - کالای معیوب

سلام خسته نباشید ببخشید من از قشم کتونی خریدم خودم اومدم گفت میفرستم من چکهاشو دادم اومدم بعدجنسها رسیدمن فروختم بعددوروزبه هرکی فروخته بودم هرروزیکیشون زنگ زدند که جنسهابازه نمیخواهیم من به صاحب مال زنگ زدم اول گفتش بده تعمیرکن من خرجشو میدم بعدفرداش زنگ زدم که یکی دوتا نیستش که من بدم تعمیرکنن دومندش جنس نوخارجی تعمیربشه تابلو میشه کسی نمیخره که بعدگفتش من اینجا بهت گفتم بازه شما قبول کردی من به هرکی فروخته بودم پس گرفتم حالا اون از من پس نمیگیره چهارصدوپنجاه میلیون چکم دستشه یکیشم برگشت زده یه راهنمای میخواستم شب عیدی هم کاسبی نکردم هم چکم برگشت خورد ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و بعد از تامین دلیل از طریق کارشناسی دادخواست تنفیذ فسخ معامله بدهید.
چک را نیز می توانید از طریق بانک پیگیری کنید و جلو چک را ببندید .