مشاوره حقوقی رایگان - کارمند پیمانی و قراردادی نیروهای مسلح که اختلاس کرده و اخراج شده،حق سنوات و سوابق بیمه بازنشستگی دارد؟

باسلام
بنده،2سال خدمت سربازی را در وزارت دفاع وخدمات درمانی نیروهای مسلح انجام وظیفه کردم وبعداز اتمام خدمتم.بخاطرآشنایی وکسب مهارت درامور محوله وبه خواست خداوند متعال در همان وزارت دفاع ونیروی مسلح بعنوان کارمند پیمانی 6ساله مشغول بکار شدم وتحت پوشش بیمه مکمل درمانی و بازنشستگی بیمه نیروهای مسلح شدم.بعد ازاتمام قرارداد 6 ساله کارمندپیمانی،دوباره به خواست خدا قرارداد 3 ساله بعنوان کارمندماده 37خریدخدمتی بابنده قرارداد منعقد شد.ولی این بارتحت پوشش بیمه درمانی وبیمه بازنشستگی تآمین اجتماعی قرارم دادند.وبهم گفتن بعداز سه سال احتمال داره وزارت ریزش نیرو داشته باشه و قرارداد تمدید نکند.بنده بخاطر حقوق پایینی که داشتم و هم اینکه بیشتر از ترس اتمام قراردادم این بار بابنده تسویه حساب می‌کنند.وبااین وضعیت متاًهلی و 3 فرزند چکارکنم.اینجا مرتکب اشتباه شدم وتوسط سه نفر اغفال شدم و اختلاس کردم و راهی زندان شدم.بعد از اتمام حبس،نامه رهایی از خدمت به خانواده ام تحویل دادن که اخراج شدم وبایستی برم اداره تا تسویه کنم ولی هنوز نرفتم .والان 14 سال است بیکارم واز گناهی که مرتکب شدم عذاب وجدان دارم.خجالت میکشم به اداره برم تاببینم آیا 10 سالی که اونجا مشغول بودم حق سنوات شامل حالم میشه و یا اینکه میتونم بیمه بازنشستگی گذاشته ام را ادامه بدهم یا نه؟ممنون میشم اگه این جواب سوالم را بدید؟که اگر شامل نمیشه دیگه تا اداره نروم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جای نگرانی ندارد خواست خدا بوده ان شا الله حل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید با پرداخت حق بیمه به صورت اختیاری ، بیمه خود را ادامه بدهید
و شما به محل کار خود مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید بیمه را اختیاری واریز نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شامل می شود بالاخره که باید بری تسویه کنی و تکلیف سوابق بیمه آن را مشخص کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارک و اسناد باید مورد بررسی کامل و سنجیده قرار بگیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله سنوات و ... به شما تعلق می‌گیرد و جهت تسویه می بایست حضورا مراجعه نمایید.درخصوص بازنشستگی نیز می توانید اختیاری واریز نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سنوات کار از بین نمی رود . لیکن ادامه بیمه بازنشستگی بعید است چراکه شما اخراج شده اید از طرفی 14 سال است که قطع بیمه داشته اید. به هرحال مقررات و قوانین بیمه نیروهای مسلح ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید با پرداخت حق بیمه به صورت اختیاری ، بیمه خود را ادامه بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در راي نهايي بايد تعيين تكليف گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه اخراج شدت ایید کسورات بازنشستگی ومرخصی استحقاقی استفاده نشده با شما تسویه میگردد البته اگر کسورات بازنشستگی خود را اخذ نمایید بیمه بازنشستکی شما به مشکل خواهد افتاد