مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فروش ملک مشاع موروثی توسط یکی‌ از وراث با هدف برنده شدن در مزایده

با عرض سلام،

1 آپارتمان برای من و خواهر و برادرم به ارث رسیده. برادر و خواهرم قصد فروش دارند و بعد از به توافق رسیدن در مورد قیمت به دلایل اختلاف شخصی‌ تصمیم به فروش به من را ندارند و قصد فروش به شخص ثالث (شرخر) را دارند ولی‌ تا به امروز هیچ خریداری پیدا نکردند. بنده تصمیم به این دارم که یک پروسه دادخواست فروش ملک مشاع موروثی را به اجرا بیندازام به هدف خرید سهم‌های خواهر و برادر با برنده شدن در مزایده. سوالات من این هست:

1- آیا باید ثبت نام کنم برای شرکت در مزایده به عنوان یکی‌ از وراث یا نیازی به ثبت نام نیست به دلیل اینکه یکی‌ از وراث هستم؟

2- آیا خواهر و برادر من هم باید حتما در مزایده شرکت کنند؟

3- آیا اگر شرکت نکنند در مزایده بعد از مشخص شدن بالاترین قیمت (من و یا شخص ثالث) آنها میتوانند اعلام کنند که بیشتر از بلاترین قیمت پیشنهادی (از طرف من یا شخص ثالث) را خریدار هستند و ملک این آپارتمان بشوند؟

4- آیا تا زمان اجرا و یا تاریخ زمان مزایده امکان این وجود دارد که برادر و خواهر من سهم‌های خودشان را به شخص ثالث (شعر خر) بفروشند؟ آیا نباید به شخصی‌ که قصد خرید سهم‌های آنها را دارد اطلاع بدهند که این ملک در پروسه فروش ملک مشاع رفته؟

5- آیا اگر آنها در مزایده شرکت نکنند میتوانند جلوی خرید/ فروش در این پروسه بگیرند؟

6- آپارتمان نیاز مبرم به بازسازی کلی‌ دارد (سقف ریزش کرده در قسمتهای از آپارتمان، کف، دیوارها و کل آشپزخانه و حدود 300 تا 400 میلیون تومان مخارج دارد)، آیا این بازسازی باید قبل از قیمت گذاری کارشناسان اطلاع داده بشود به کارشناسان جهت قیمت گذاری؟

مننن میشم در زمینه این سوالات من را راهنمایی بفرماید.

تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا دادخواست تحریر و فروش ماترک را به طرفین بقیه وراث بده تا بعد