مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خرید ملک ورثه ای توسط چند تا از وراث از همسر برادرم

با سلام و احترام
بنده پدرم فوت کرده و ما دو پسر و سه خواهر به همراه مادرم وارث ایشان هستیم. برادرم با خانومش به اختلاف خورده و ایشان دنبال مزایده خانه پدری هستش سوال
1- آیا با وجود عدم رضایت 5 بانفر باقیمانده اون یکنفر میتونه ملک رو بزار مزایده.
2- آیا در مزایده برای تمام وراث حق تقدمی وجود دارد که بتوانیم ملک رو بخریم
3- در صورتی که خانه باید بره مزایده آیا وراث میتواند سهم خود را به یکی از ورثه ببخشن و فقط سهم زن برادر رو پرداخت کنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر موافقت نشود گ سازش
اری النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ملک ورثه‌ای فقط باید توافق باشد و الا ملک به مزایده می‌رود گرچه شما اگر قصد خرید داشته باشید در مزایده راه کار دارد