مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در املاک نسقی

باسلام. بنده یک واحد آپارتمان نسقی از 9 واحد موجود را خریداری کرده ام سازنده پارکینگ من را با آدرس دقیق مشخص کرده و در خرید نامه نوشته شده. یکی از اهالی ساختمان که سه واحد خریداری کرده از من و سازنده شکایت کرده د خریدنامه ایشان پارکینگ با شماره 3 مشخص شده درحالیکه درنقشه اولیه ساختمان‌های نسقی شماره بندی پارکینگ انجام نمی‌شود و بنگاهی چون آنها واحد 3 راخریداری کرده اند پارکینگ را هم با عدد 3 مشخص کرده از نظرشما پارکینگ آدرس دار من قانونیست یا عدد 3. درضمن سازنده نیز پارکینگ من را تایید می‌کند. ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعایی که همسایه شما کرده است و در دادگاه علیه شما طرح دعوی کرده است نیاز به اثبات دارد و شما در روز جلسه رسیدگی حتما به نکات اشاره شده را بیان کنید و شاهدینی در جلسه با خود به همراه ببرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مدعی باید بتواند ادعای خود را درمحاکم اثبات نماید در این خصوص ترجیحا لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید
در صورت تمایل به تنظیم اوراق قضایی تان از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید