مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند زمین

باسلام. پدر من سی و هفت سال پیش قطعه زمینی حدودا 500 متری از شخصی بصورت قولنامه ای و دست نوشته می‌خرند. این زمین در اصل بخشی از یک زمین بزرگتر است که افراد دیگر مانند پدرم سایر بخش‌های آنرا از مالک خریدند. به جز دست نوشته و یک برگه ای که نام همه خریداران داخل آن است و نیز رسید پول پرداختی مدرک دیگری وجود ندارد و مالک نیز فوت کرده است. البته شاهدین زیادی اعم از کسبه قدیمی وجود دارند و داخل برگه استشهاد شهادت به مالکیت پدر من و خرید زمین از شخص متوفی داده اند. سوال اینکه آیا پدرم می‌تواند با ارائه ادله فوق و باتوجه به عدم وجود هیچ شاکی یا مدعی دیگر، نسبت به مالکیت زمین یا دریافت سند اقدام کند؟ اگر زمین که در حال حاضر حالت نیمه جنگلی با چند درخت دارد و دور تادور آن ساخته شده در بافت مسکونی باشد پس از دریافت سند امکان دریافت مجوز ساخت خواهد داشت یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان صدور سند مالکیت وجود خواهد داشت البته بستگی به موقعیت زمین خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید نسبت به صدور سند اقدام نمایید لیکن ترجیحا یا با یک وکیل مشورت نمایید یا وکیل بگیرید اخذ سند بستگی به موقعیت ملک و برسی اوراق به صورت تخصصی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و مطالعه دارد تا بتوان پاسخی در خور ارائه شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به محل وقوع ملک و کاربری آن و مالکیت فروشنده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.